top of page
Ryhmävalmennukset

Valmennan ryhmiä keskustelemaan ja toimimaan paremmin yhdessä tuntemalla jokaisen oman ja toistensa persoonallisuustyypit - ja miten tämän pohjalta kehitetään johtajuutta, yhteistyötä, opitaan arvostamaan ja hyödyntämään erilaisuutta, löytämään toimivia roolituksia ja saadaan tuloksia aikaan. 

 

Perusvalmennus:

Opi tuntemaan itsesi ja tiimikaverisi

6 tunnin valmennus, jota ennen osallistujat tekevät verkossa MBTI-persoonallisuuskuvaajan. Päivän aikana jokainen tutustuu sekä omaan että toistensa tyyppeihin ja  tutkitaan, minkälaisen ryhmän he muodostavat. Mitä se merkitsee käytännössä erilaisissa tilanteissa, mm. muutoksessa ja stressitilanteissa. 

 

Syventävät jatkovalmennukset

Kun tiimi on oppinut sisäistämään, minkälaisen eri tyyppien muodostaman kokonaisuuden he muodostavat, kannattaa erilaisuuden voimaa hyödyntää (ja konflikteja välttää) viemällä MBTI-tuntemus arjen tilanteisiin.

 

3 tunnin räätälöidyt valmennukset, joissa syvennytään perusvalmennuksen pohjalta tiimin kannalta tärkeään ja ajankohtaiseen teemaan. Teoriaa & harjoituksia sopivassa suhteessa. 

 

-   Muutos

-   Tiiimityön kehittäminen

-   Viestintä

-   Johtaminen

-   Konfliktitilanteet

 

Tulosten ja kustannusten kannalta tehokkain malli on rakentaa perusvalmennuksen ja tärkeimpien syventävien valmennusten kokonaispaketti. 

Mikä on sinun tyyppisi?

Tiedätkö, mitkä ovat sinun luontaiset taipumuksesi? Miten 

 

 

 
bottom of page