top of page
MBTI - Myers-Briggs Type Indicator 

MBTI on maailman käytetyin menetelmä persoonallisuustyyppien eroavaisuuden kuvaamiseen myönteisesti. Mikään 16 erilaisesta tyypistä ei ole toistaan parempi tai huonompi - vain erilainen.  

 

Oman tyypin tunteminen ja sitä kautta itselleen luontaisten toimintamallien tunnistaminen avaa silmät ja mahdollisuudet kehittymiseen, uravalintoihin, ongelmatilanteiden ratkaisemiseen ja moneen, moneen tilanteeseen. 

 

Kaikki lähtee omasta persoonallisuustyypistäsi

Neurotieteisiin perustuva coaching-malli

Kokeneena ja kirjoittamista rakastavana toimittajana paneudun mielelläni organisaatioiden ja yksilöiden syvimpään olemukseen ja kirjoitan tämän pohjalta niin yritysten tarinoita kuin avainhenkilöiden elämänkertoja ja uratarinoita - lehtijutuista kirjoiihin.

 

Vahva yritysmaailman osaaminen ja vahva ihmistuntemukseni antavat hyvän yhdistelmän tasapainottaa faktat ja ihmiset.

Vahva bisnesosaaminen

Kirjoitan yksityishenkilöiden elämänkertoja ja -tarinoita sekä perheiden tai sukujen tarinoita heidän itsensä, sukunsa ja tulevien sukupolvien  iloksi. 

 

Projektin laajuudesta, tyylistä, toimitusmallista sekä kustannuksista sovitaan tapauskohtaisesti veloituksettomassa tutustumistapaamisessa. 

 

Tyypillisin projekti kattaa henkilön ja hänen lähipiirinsä haastattelut, valokuvien ja muun materiaalin läpikäynnin, julkaisun kirjoittamisen, taiton sekä painatuksen.

 

Erinomainen lahja suvun ja sen vanhimpien merkkipäiviä ja etappeja juhlistamaan. 

 

 

bottom of page